Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Pinpasberoving Plein 1953

Rotterdam – Gezocht – Pinpasberoving Plein 1953

Op maandag 20 februari om 14.45 uur doet een 85-jarige vrouw boodschappen bij Dirk supermarkt op het Plein 1953. Eenmaal thuis komt zij erachter dat er met haar pinpas geld van haar rekening is gehaald. De man die geld pinde met de gestolen pas staat goed op beeld.

Het was druk in de winkel, maar bij het afrekenen via een pintransactie stond er maar een man achter haar in de rij. De vrouw loopt naar buiten en op het moment dat zij haar boodschappen op haar fiets bevestigt, wordt zij aangesproken door een man die vraagt om 0,50 cent voor een winkelwagentje.

De vrouw heeft losgeld in haar jaszak en geeft het hem om er snel vanaf te zijn. Vervolgens vraagt hij nog een keer om 0,50 cent. Ze opende de rits van haar tas en pakte haar portemonnee, maar voelde zich niet op haar gemak, deed haar portemonnee weer dicht en zei dat ze geen losgeld meer had. De man liep snel weg links langs de Dirk supermarkt.

Omstreeks 15.30 uur was de vrouw weer thuis. Daar werd zij gebeld door een medewerker van de ABN AMRO die haar vertelde dat er voor 1000,- euro was gepind bij de ABN-AMRO bij winkelcentrum Zuidplein en dat ze haar pas hadden geblokkeerd. De vrouw wist dat zij dit niet zelf had gepind en controleerde haar portemonnee waar haar pinpas in zou moeten zitten. Haar pinpas bleek verdwenen.

De man die geld pinde met de gestolen pas staat goed op beeld. Wie herkent hem?

Heeft u informatie? Vul het tip formulier op deze pagina in.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Verdachte steekincident Herenstraat aangehouden

De politie heeft zondagmorgen 24 juni een 26-jarige man uit Utrecht aangehouden na een ste…