Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Nieuwe informatie schietincident Witteveen in Opsporing Verzocht

Rotterdam – Nieuwe informatie schietincident Witteveen in Opsporing Verzocht

Maandag 23 januari raakte een 38-jarige Rotterdammer zwaargewond bij een schietincident op het W.G. Witteveenplein. Twee verdachten werden aangehouden in het onderzoek dat volgde, maar de politie is nog op zoek naar een derde verdachte. De politie vraagt daarom dinsdag 16 mei in Opsporing Verzocht opnieuw het publiek om hulp, met nieuwe informatie.

Eerder toonde de politie in Opsporing Verzocht beelden van de vluchtauto die een doodlopende straat in rijdt, keert en weer wegrijdt. Deze beelden hebben door de Digitale Opsporing een upgrade gekregen. Maar niet alleen worden deze verbeterde beelden getoond. Ook toont de politie een schoen. Een Nike Airmax die op de plek van het schietincident is achtergebleven. Wie herkent deze schoen? Wie weet waar de andere schoen is gebleven? En wie herkent de derde verdachte. Kijk morgenavond naar Opsporing Verzocht om 20.30u op NPO1. De herhaling is woensdag om 11.40u op NPO2.

Heeft u informatie over dit schietincident, neem dan contact op via 0900-8844 of onderstaand tipformulier. Blijft u liever anoniem, bel dan 0800-7000 of tip via www.meldmisdaadanoniem.nl. Ook kunt u contact opnemen met Team Criminele Inlichtingen via 079-3458999.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Verdachte steekincident Herenstraat aangehouden

De politie heeft zondagmorgen 24 juni een 26-jarige man uit Utrecht aangehouden na een ste…