Home Zuid-Holland Rotterdam Feyenoord moet Eljero Elia enkele weken missen

Feyenoord moet Eljero Elia enkele weken missen

De Kuip FeyenoordEljero Elia is vier tot zes weken uitgeschakeld met een schouderblessure. Dat meldt de Rotterdamse club op haar website. De 29-jarige aanvaller wordt op korte termijn geopereerd in het Erasmus MC.
Elia miste vorige week al een aantal trainingen vanwege de blessure aan zijn schouder.

Elia liep de blessure op in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. In de wedstrijd tegen FC Groningen was hij met drie goals de uitblinker aan Feyenoord-kant. Afgelopen zondag begon Elia wel aan het duel met FC Twente. Na 77 minuten werd hij vervangen door Bilal Basaçikoglu.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Danice Anonaivy Pinedo

Danice is weggelopen van huis. Familie en politie maken zich ernstig zorgen. Danice heeft …