Home Zuid-Holland Rotterdam Man meldt zich na achtervolging

Man meldt zich na achtervolging

De man die gisterenmiddag wist te ontkomen na een achtervolging in Rotterdam-West, heeft zich vandaag gemeld op het politiebureau. De verdachte, een 33-jarige man uit Rotterdam, wist gisteren tijdens een achtervolging te ontkomen. Agenten wilden de man controleren bij het Marconiplein omdat hij opviel in het verkeer. De man negeerde het stopteken en reed door. Hij werd vervolgens door de politie klemgereden, maar gaf niet op en reed in op een van de agenten. Een andere agent loste vervolgens twee schoten. Niemand raakte hierbij gewond. Op de hoek van de Spaanse Bocht liet de verdachte zijn auto achter en ging te voet verder.

De verdachte kwam vandaag op het politiebureau aan het  Marconiplein aangifte doen van vermissing van zijn auto. Hij werd direct aangehouden. Hem wordt zware mishandeling, poging doodslag en overtreding van het Opiumwet ten laste gelegd.

De politie zet het onderzoek naar het incident voort. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Grote verkeerscontrole Crooswijk

U vraagt, wij draaien. Graag weer eens een verkeerscontrole, vroegen de bewoners van Croos…