Home Zuid-Holland Rotterdam Snackkraam in Maassluis overvallen

Snackkraam in Maassluis overvallen

Zondagavond overvielen twee mannen een mobiele snackbar aan het Westeinde in Maassluis. Ze bedreigden daarbij een vrouw met een mes. De medewerksters, een 24- en 15-jarige vrouw uit Maassluis, raakten niet gewond. Toen één van de vrouwen rond 21.15 uur even naar een nabijgelegen restaurant liep, benaderden de twee mannen de snackcar. Ze eisten geld. De medewerkster schrok hier zo van dat ze via de achterdeur de snackcar verliet en naar het restaurant rende. Vanuit daar werd de politie gebeld. De overvallers gingen er zonder buit vandoor.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Grote verkeerscontrole Crooswijk

U vraagt, wij draaien. Graag weer eens een verkeerscontrole, vroegen de bewoners van Croos…