Home Zuid-Holland Rotterdam Bestuurder vlucht na aanrijding in Rotterdam

Bestuurder vlucht na aanrijding in Rotterdam

Bij de kruising Boompjes-Rederijstraat in Rotterdam heeft rond 20:25 uur een aanrijding plaatsgevonden, waarna een bestuurder weg reed. Bij het ongeval waren twee auto’s betrokken. De inzittenden van één auto raakten gewond. De brandweer knipte een van hen uit de auto. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De ernst van de verwondingen is nog niet duidelijk.

Toen het ongeval was gebeurd stapte drie passagiers uit de andere auto, een Volkswagen Golf, en renden weg. De bestuurder reed vervolgens met de auto weg. De auto werd niet lang daarna in de Kortenaerstraat aangetroffen door politieagenten. Van de bestuurder ontbrak ieder spoor.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Grote verkeerscontrole Crooswijk

U vraagt, wij draaien. Graag weer eens een verkeerscontrole, vroegen de bewoners van Croos…