Home Zuid-Holland Rotterdam RET zet gouden bus in tijdens feestdagen

RET zet gouden bus in tijdens feestdagen

Deze Kroningsdag brengt een gouden RET bus reizigers gratis naar de leukste Kroningsdagfeestjes. De bus rijdt tussen 11.00 uur en 20.00 uur door de Rotterdamse binnenstad en vervoert feestgangers op Koninklijke wijze. Reizigers die op deze dag de bus langs zien rijden, stappen bij de halte in en rijden vervolgens gratis mee naar het volgende oranjefeest. De route voor de gouden bus op Kroningsdag wordt: Blaak – Coolsingel – CS – Blijdorp – Mathenesserlaan – Dijkzigt – Rochussenstraat – Westblaak – Met de inzet van deze ludieke bus wil de RET haar reizigers ook tijdens Kroningsdag aardig onderweg helpen. 

De gouden bus wordt ook ingezet op Bevrijdingsdag. Dan rijdt de bus naast de bestaande vervoersmiddelen tussen Rotterdam Centraal en het bevrijdingsfestival in het Park bij de Euromast. Voor de reguliere vervoersmiddelen die tijdens deze feestdagen worden ingezet moet door reizigers wel worden ingecheckt met de OV-chipkaart.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Man (31) overleden na schietpartij Gijsingstraat

Bij een schietpartij aan de Gijsingstraat in Rotterdam is zondag 26 maart rond 19 uur een …