Home Zuid-Holland Rotterdam Voortvluchtige Rotterdammer aangehouden

Voortvluchtige Rotterdammer aangehouden

Op de Van der Duijn van Maasdamweg in Rotterdam hebben agenten op donderdagavond een voortvluchtige 24-jarige Rotterdammer aangehouden. De man werd op 21 november, samen met drie anderen, veroordeeld voor een overval op een studentenhuis aan de Groene Hilledijk in januari van 2012. Hij werd veroordeeld tot 24 maanden, waarvan 8 voorwaardelijk. De man was in afwachting van de rechtzaak op vrije voeten. Bij de uitspraak werd door de rechtbank een bevel gevangenneming afgegeven. De politie was sindsdien op zoek naar de 24-jarige Rotterdammer.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Woningoverval en gijzeling – Overijselsestraat – Rotterdam Zuid

Een Rolex horloge ter waarde van meer dan 10 duizend euro wordt buitgemaakt na een heftige…