Home Overijssel Twente Enschede Drie mannen aangehouden voor handel in harddrugs

Drie mannen aangehouden voor handel in harddrugs

Dinsdag zijn drie mannen uit Rotterdam en Schiedam aangehouden in Enschede. Zij worden verdacht van handel in harddrugs. Agenten zagen de mannen dinsdagmiddag omstreeks 15.15 uur op de Kottendijk in Enschede. Omdat de agenten vermoedden dat er een drugsdeal plaatsvond, keerden zij de dienstauto om de drie personen te controleren. Op dat moment zetten de mannen het op een lopen. Korte tijd later zagen de agenten op de Boddenkampsingel een auto rijden met daarin de drie verdachten. Op het Ariënsplein werd de auto staande gehouden en werden de drie verdachten aangehouden. Door een zogenaamde drugshond werd onderzoek verricht aan de auto van het drietal. Er werd een nog onbekende hoeveelheid vermoedelijk harddrugs aangetroffen. De drugs zijn voor onderzoek in beslag genomen. De mannen, een 19-jarige man uit Schiedam en twee Rotterdammers van 20 en 21 jaar oud, zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

 

Laad meer Enschede

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Woningoverval en gijzeling – Overijselsestraat – Rotterdam Zuid

Een Rolex horloge ter waarde van meer dan 10 duizend euro wordt buitgemaakt na een heftige…