Home Zuid-Holland Rotterdam Politie houdt verdachten voor betrokkenheid moord Pepijn van der Velden aan

Politie houdt verdachten voor betrokkenheid moord Pepijn van der Velden aan

Foto (c) Unique Photo Video

Een Arrestatieteam van de politie heeft dinsdagochtend twee mannen van 21 en 61 jaar uit Schiedam aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de moord op de 32-jarige Pepijn van der Velden uit Valkenswaard. De verdachten zijn een vader en zijn zoon. Het levenloze lichaam van de 32-jarige Pepijn van der Velden werd op donderdagavond 14 februari 2013 gevonden in een auto aan de Aalbes in Rotterdam Ommoord. Hij bleek door vuurwapengeweld om het leven te zijn gekomen.

Het Arrestatieteam hield de verdachten dinsdagochtend aan vlakbij hun woning in Schiedam. Beiden zijn overgebracht naar een politiebureau voor nader verhoor. Er zijn in Schiedam twee woningen doorzocht. In beide huizen vindt nu forensisch onderzoek plaats.

Het rechercheteam zet het onderzoek onverminderd voort. Hierbij wordt niet uitgesloten dat er nog meer aanhoudingen volgen.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Grote verkeerscontrole Crooswijk

U vraagt, wij draaien. Graag weer eens een verkeerscontrole, vroegen de bewoners van Croos…