Home Zuid-Holland Rotterdam Woning aan de Zeisstraat Rotterdam overvallen

Woning aan de Zeisstraat Rotterdam overvallen

Een woning aan de Zeisstraat in Rotterdam is maandagmiddag overvallen door twee mannen. De mannen zijn nog steeds voortvluchtig. De mannen belden even voor 14.00 uur aan bij de woning. Toen de bewoner open deed, stapten de mannen zijn huis binnen en bedreigden hem met een vuurwapen. De overvallers doorzochten de woning op waardevolle goederen en zijn er met een onbekend geldbedrag en sieraden vandoor gegaan.

Nadat de mannen op de vlucht sloegen, alarmeerde de bewoner direct de politie. Deze heeft met diverse eenheden in de omgeving gezocht. Ook is de hulp van het publiek ingeroepen met behulp van Twitter en Burgernet. Helaas zijn de daders niet meer aangetroffen.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Woningoverval en gijzeling – Overijselsestraat – Rotterdam Zuid

Een Rolex horloge ter waarde van meer dan 10 duizend euro wordt buitgemaakt na een heftige…