Home Zuid-Holland Rotterdam Politie houdt Rotterdammer met gestolen snorfiets aan

Politie houdt Rotterdammer met gestolen snorfiets aan

Op het Hazepad in Schiedam hield de politie zaterdagmiddag een 16-jarige jongen uit Rotterdam aan. Hij was in het bezit van een gestolen snorfiets. Twee politieagenten zagen onderaan de dijk, vlakbij het Prinses Beatrixpark, twee jongens met een snorfiets lopen. Ze keken een aantal keren opzichtig naar de politiewagen. Toen de agenten hen wilden aanspreken gooide een van de jongens de snorfiets in de bosjes en sprintte er vandoor. Te voet werd de achtervolging ingezet en kon de 16-jarige jongen in de sloot, nabij het Hazepad, worden aangehouden.

De snorfiets werd nagetrokken en deze bleek inderdaad gestolen te zijn. De snorfiets had een contactslot dat kapot was en de slotplaat was deels omgebogen. De verdachte is meegenomen naar het bureau. De politie doet verder onderzoek.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Grote verkeerscontrole Crooswijk

U vraagt, wij draaien. Graag weer eens een verkeerscontrole, vroegen de bewoners van Croos…