Home Zuid-Holland Rotterdam Politie houdt controles in havengebied Rotterdam

Politie houdt controles in havengebied Rotterdam

Agenten van district Zeehavenpolitie van eenheid Rotterdam hielden afgelopen weekend twee controles in het havengebied. Daarbij werden verschillende boetes uitgeschreven. Vrijdag werd een controle gehouden op het beroepsgoederenvervoer. Daarbij werden onder meer processen verbvaal uitgeschreven voor het rijden zonder rijbewijs en het rijden met een ongeldig rijbewijs. Drie voertuigen waren te hoog en een chauffeur kreeg een boete voor agressief rijgedrag.

Zaterdagochtend werd gecontroleerd op alcohol in het verkeer. 128 automobilisten en 80 vrachtwagenchauffeurs hebben moeten blazen. In totaal hadden drie personen te veel gedronken. ’s Middags werden nog eens 18 bekeuringen uitgeschreven voor agressief rijgedrag.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Woningoverval en gijzeling – Overijselsestraat – Rotterdam Zuid

Een Rolex horloge ter waarde van meer dan 10 duizend euro wordt buitgemaakt na een heftige…