Home Zuid-Holland Rotterdam Politie onderzoekt overval in Rotterdam

Politie onderzoekt overval in Rotterdam

De politie stelt een onderzoek in naar een overval die plaatsvond op dinsdagmiddag, ongeveer 17.00 uur aan de Schiedamseweg in Rotterdam-West. Er waren twee personeelsleden in de winkel aanwezig toen een ‘klant’ geld eiste van één van de medewerksters. Om zijn eis kracht bij te zetten, bedreigde hij haar met een vuurwapen. Hij deed een greep uit de kassa en ging er vandoor. De politie stelde direct een onderzoek in maar de dader bleef vooralsnog onvindbaar.

 

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…