Home Zuid-Holland Dordrecht Vier mannen aangehouden na melding overval Dordrecht

Vier mannen aangehouden na melding overval Dordrecht

Vier mannen zijn op donderdagochtend aangehouden in de Voorstraat na een overvalmelding bij een juwelier. Het viertal werd na uitvoerig onderzoek in vrijheid gesteld. Ze worden niet verdacht van een strafbaar feit. De politie kreeg een melding van een overval bij de juwelier, waarop politieagenten meteen ter plaatse gingen. Ze zagen in de winkel de vier verdachte mannen en hielden hen direct aan. Bij de mannen, een 27-jarige Rotterdammer, twee Dordtenaren van 20 jaar en een van 14 jaar oud, werden geen wapens aangetroffen.

Op het politiebureau werd uitvoerig onderzoek gedaan naar wat zich precies in de winkel had afgespeeld. Hieruit bleek dat de vier mannen geen strafbaar feit hadden gepleegd. Ze werden daarop direct in vrijheid gesteld.

Laad meer Dordrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…