Home Zuid-Holland Rotterdam Sparta Rotterdam stelt Michel Vonk en Pascal Jansen op non-actief

Sparta Rotterdam stelt Michel Vonk en Pascal Jansen op non-actief

Sparta Rotterdam heeft dinsdagmorgen gesprekken gevoerd met hoofdtrainer Michel Vonk en assistent-trainer Pascal Jansen. Naar aanleiding van de recente resultaten is besloten dat beide trainers met ingang van vandaag op non-actief worden gesteld.  Algemeen/Technisch Directeur Wiljan Vloet geeft aan dat er ingegrepen moest worden bij Sparta Rotterdam: “Laat ik voorop stellen dat ik tevreden ben over het vakmanschap en de werkwijze van Michel Vonk en zijn staf. Echter zijn we op een punt aangekomen dat we niet de verwachting hebben dat de prestatiecurve op een positieve wijze kan worden beïnvloed.”

Sparta Rotterdam heeft ook de A-selectie van Sparta Rotterdam geïnformeerd over de genomen maatregelen. “Het is een gezamenlijk falen, het is niet uitsluitend af te rekenen op de hoofdtrainer of zijn assistent. Om ons doel te behalen, dat blijft de promotie naar de Eredivisie, moet Sparta Rotterdam een nieuwe weg inslaan,” aldus Wiljan Vloet. De trainingen van de A-selectie zijn vanaf heden in handen van Arjan van der Laan en Peter van den Berg. Sparta Rotterdam zal zich de komende periode buigen over de nabije toekomst.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Vier aanhoudingen na steekincident Dorpsweg

Agenten hielden zaterdag op zondagnacht vier verdachten aan na een steekincident op de Dor…