Home Zuid-Holland Rotterdam Overval aan de Gruttostraat in Rotterdam

Overval aan de Gruttostraat in Rotterdam

Dinsdag even voor half twaalf vond een gewapende overval plaats op een gemakswinkel aan de Gruttostraat in Rotterdam. Daarbij werd een onbekend geldbedrag buit gemaakt. Niemand raakte gewond. Onder bedreiging van een vuurwapen eisten twee mannen geld van het aanwezige personeel. Nadat zij de buit binnen hadden, vluchtten zij weg. Waarschijnlijk in de richting van de Fazantstraat.

Er waren op het moment van de overval geen klanten in de winkel aanwezig. De twee aanwezige medewerkers raakten niet gewond.

Gealarmeerde agenten hebben direct in de omgeving gezocht. Ook de politiehelikopter zocht mee. Helaas zijn de verdachten niet meer gevonden. De politie doet verder onderzoek. Daarbij is de winkel door de Forensische Opsporing onderzocht op sporen. Ook worden camerabeelden uitgekeken.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Explosie veroorzaakt schade aan deur theehuis

Bij een theehuis op de Schiedamseweg in Rotterdam is in de nacht van maandag 29 op dinsdag…