Home Zuid-Holland Rotterdam Politie onderzoekt overval op auto van pakketdienst in Schiedam

Politie onderzoekt overval op auto van pakketdienst in Schiedam

Vrijdagmiddag, om ongeveer 12.00 uur, is een auto van een pakketdienst overvallen door vermoedelijk drie jongemannen. De overval vond plaats op de hoek Galvanistraat met de Marconistraat in Schiedam. Bij de overval raakte niemand gewond en er is vermoedelijk één pakket buitgemaakt met een tot nu toe onbekende inhoud. De verdachten vluchtten in eerste instantie te voet, maar zijn daarna vrij snel in een auto gestapt en weggereden in de richting van Rotterdam.

De politie is direct een uitgebreide zoekactie gestart met als resultaat dat de vluchtauto in de Brederodestraat, in de Rotterdamse wijk Spangen, werd aangetroffen. In de directe omgeving daarvan werd een andere auto gecontroleerd omdat de gegevens over deze auto in het onderzoek naar voren waren gekomen. De bestuurder is aangehouden. Naar een eventuele betrokkenheid van hem wordt een onderzoek ingesteld.

 

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Man pint met pinpas vermiste – 1e Middellandstraat – Rotterdam

Op 8 oktober 2023 pint deze man in Rotterdam geld met de pinpas van de uit Drachten vermis…