Home Zuid-Holland Rotterdam Calandbrug met pasen afgesloten

Calandbrug met pasen afgesloten

De Calandbrug is in het paasweekeinde afgesloten. Dit in verband met onderhoudswerkzaamheden aan het spoor. Het doorgaand verkeer op de N15 kan gebruik maken van de Thomassentunnel. Lokaal vervoer en vervoer gevaarlijke stoffen worden ter plaatse omgeleid via de Theemsweg, Rozenburgse sluizen, Neckarweg en Moezelweg (in de richting van de Maasvlakte) en via de Neckarkade, Neckarweg, Rozenburgse sluizen, Theemsweg en Clydeweg (in de richting van Rotterdam).

De afsluiting duurt van zaterdag 14.00 tot maandag 16.00 uur of zoveel langer of korter als noodzakelijk is. Bij slechte weersomstandigheden kan het werk uitgesteld worden. Hulpdiensten kunnen in noodsituaties het werkvak niet passeren omdat de brugklep open is gedurende de werkzaamheden. Fietsverkeer is wel mogelijk, hier worden verkeersregelaars voor ingezet.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam/Den Haag – De politie zoekt getuigen na ernstige mishandeling

De politie is op zoek naar getuigen na de mishandeling van een 42-jarige Zuid-Amerikaanse …