Home Zuid-Holland Rotterdam Vrolijke stand-upper Fuad Hassen speelt debuutprogramma in Theater Zuidplein

Vrolijke stand-upper Fuad Hassen speelt debuutprogramma in Theater Zuidplein

Op zaterdag 30 maart 2013 speelt stand-upper Fuad Hassen, jury- en publiekswinnaar Culture Comedy Award 2008, zijn debuutprogramma Espresso in de kleine zaal van Theater Zuidplein. Fuad vertelt met veel humor over de kleine dingen des levens. Met zijn innemende persoonlijkheid en gulle lach weet Fuad je op deze avond volledig voor zich te winnen. En waar die titel op slaat? Ach, Fuad drinkt gewoon graag espresso… Aanvang 20.15 uur.

In dit eerste avondvullende programma verbaast de energieke Fuad zich erover hoe gemakkelijk het is om jezelf voor de gek te houden. Soms zie je dingen die er helemaal niet zijn. Soms zie je juist alleen de dingen die je wilt zien. Hoe kan het zo zijn dat twee mensen naar hetzelfde kunnen kijken en allebei totaal iets anders zien…? In 2006 waagde Fuad zijn eerste stappen op het stand-uppodium, en met succes! Twee jaar later won hij met grote overmacht de jury- én de publiekprijs van de Culture Comedy Award. “Fuad heeft bravoure en is een goede verteller” aldus de jury. In Theater Zuidplein was Fuad al een graag geziene gast tijdens de Hakims of Comedy shows en presenteerde hij onlangs het Griffioen/Zuidplein Cabaretfestival.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Man gewond bij steekincident Abcoudestraat Rotterdam

Een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats raakte zaterdagavond rond 22.00 gew…