Home Zuid-Holland Rotterdam Vier aanhoudingen in onderzoek dood Anthony Steven Rijsdijk

Vier aanhoudingen in onderzoek dood Anthony Steven Rijsdijk

In het onderzoek naar de dood van Anthony Steven Rijsdijk uit Rotterdam zijn op 26 en 27 maart vier verdachten aangehouden. De vier worden allen verdacht van betrokkenheid bij het om het leven brengen van de 28-jarige Rijsdijk, die op 25 februari in zijn woning aan de Sint-Annalandstraat in Rotterdam werd gevonden. Uit onderzoek bleek dat hij door een misdrijf om het leven was gekomen. Sindsdien deed de politie met een Team Grootschalige Opsporing onderzoek naar de dood van de Rotterdammer.

De vier verdachten zijn een 37-jarige man uit Rotterdam, een 40-jarige man uit Rotterdam, een 27-jarige man uit Rotterdam en een 25-jarige man uit Rotterdam. Hun namen kwamen naar voren na uitgebreid tactisch en technisch onderzoek. Bij de vier verdachten is op 26 en 27 maart doorzoeking verricht. De 37-jarige verdachte, huisgenoot van het slachtoffer, werd op 26 februari al aangehouden en op 28 februari heengezonden. De politie had op dat moment geen aanleiding om hem nog als verdachte te beschouwen. Op grond van nieuwe onderzoekinformatie kon deze man op 26 maart opnieuw als verdachte worden aangemerkt, waarna zijn aanhouding volgde. De vier verdachten zijn ingesloten en worden verhoord. Ze worden 29 maart voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…