Home Zuid-Holland Rotterdam Overval winkel Frits Ruysstraat

Overval winkel Frits Ruysstraat

Een drietal overviel woensdagochtend een winkel aan de Frits Ruysstraat in Rotterdam. Hierbij raakte de medewerker niet gewond. Even voor tien uur kwamen de drie verdachten de winkel binnen en overvielen de enige medewerker. Onder bedreiging van een vuurwapen deden zij een greep in de kassa en gingen er rennend vandoor in de richting van de Gerdesiaweg. In de winkel waren tijdens de overval geen klanten aanwezig.

Direct na de overval stelden meerdere agenten een onderzoek in de omgeving in. De pakkanscirkels werden uitgezet en ook de politiehelikopter werd tijdens de zoektocht ingezet. Tot nu toe zijn de verdachten niet gevonden.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Hoogvliet – Gewonde vrouw na schietpartij en mishandeling in Hoogvliet

Een 25-jarige vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag gewond aangetroffen aan de Lengw…