Home Zuid-Holland Rotterdam Onderzoek naar woningoverval Bronkhorst in Rotterdam

Onderzoek naar woningoverval Bronkhorst in Rotterdam

Twee mannen hebben maandagmorgen een woning aan de Bronkhorst in Rotterdam overvallen. De bewoonster van het pand raakte niet gewond. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen. De 57-jarige bewoonster deed rond 11.30 uur de deur open nadat er was aangebeld. Het tweetal bedreigden haar met een vuurwapen en drongen de woning binnen. De overvallers doorzochten de woning en gingen er vervolgens vandoor met nog onbekende buit.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Man pint met pinpas vermiste – 1e Middellandstraat – Rotterdam

Op 8 oktober 2023 pint deze man in Rotterdam geld met de pinpas van de uit Drachten vermis…