Home Zuid-Holland Rotterdam Nieuwe informatie over moord op Anthony Steven Rijsdijk in Opsporing Verzocht

Nieuwe informatie over moord op Anthony Steven Rijsdijk in Opsporing Verzocht

In het onderzoek naar de dood van Anthony Steven Rijsdijk uit Rotterdam blijft de politie de hulp van het publiek inroepen. In het TV-programma Opsporing Verzocht wordt vanavond kort teruggeblikt op de uitzending van 19 maart jl. en wordt nieuwe informatie over de zaak naar buiten gebracht. De 28-jarige Anthony Steven Rijsdijk werd op maandag 25 februari 2013 in zijn woning aan de Sint-Annalandstraat 122 in Rotterdam dood aangetroffen. Uit onderzoek is gebleken dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen. Dezelfde dag werd een medebewoner aangehouden, maar op basis van nader onderzoek wordt hij niet meer als verdachte beschouwd. Deze man is donderdag 28 februari jl. als getuige heengezonden. Een team van 20 rechercheurs onderzoekt dit misdrijf.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Update: Vijf verdachten vast voor betrokkenheid bij fatale mishandeling Molièreweg

Het grootschalig opsporingsteam dat onderzoek doet naar de dood van een 71-jarige man op d…