Home Zuid-Holland Rotterdam Overval zonnestudio Groene Hilledijk Rotterdam in Opsporing Verzocht

Overval zonnestudio Groene Hilledijk Rotterdam in Opsporing Verzocht

Dinsdag worden in het programma Opsporing Verzocht beelden getoond van de overval op een zonnestudio aan de Groene Hilledijk in Rotterdam. Op donderdagavond 20 december, om ongeveer 21.30 uur, wordt een zonnestudio overvallen door een man. In de zonnestudio was op dat moment een vrouwelijk personeelslid aanwezig. De overvaller bedreigde haar met een mes, maakte met een briefje duidelijk dat het om een overval ging en verdween lopend met een onbekend geldbedrag.

De beschikbare camerabeelden van de overval zullen tijdens de uitzending getoond worden. Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op Nederland 1 om 21.30 uur. De herhaling is woensdag 27 maart om 12.00 uur.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Update: Vijf verdachten vast voor betrokkenheid bij fatale mishandeling Molièreweg

Het grootschalig opsporingsteam dat onderzoek doet naar de dood van een 71-jarige man op d…