Home Zuid-Holland Rotterdam Chauffeur krijgt boete van 7750 euro

Chauffeur krijgt boete van 7750 euro

Politiemensen hebben in de nacht van dinsdag op woensdag, om ongeveer 00.30 uur een vrachtauto gecontroleerd op de A15 ter hoogte van de afrit Heijplaat. Aangezien de vrachtauto te zwaar beladen leek werd deze op de weegbrug gezet en daar bleek inderdaad een overbelading van 25%. Ook bleek dat de 27-jarige chauffeur uit Midden-Beemster al 14 uur en 23 minuten gereden had. Hij bleek ook al meerdere keren niet voldoende rust te hebben genomen. Hij kreeg een boete van 7750 euro.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Update: Vijf verdachten vast voor betrokkenheid bij fatale mishandeling Molièreweg

Het grootschalig opsporingsteam dat onderzoek doet naar de dood van een 71-jarige man op d…