Home Zuid-Holland Rotterdam Hennepkwekerijen opgerold in Brielle en Rotterdam

Hennepkwekerijen opgerold in Brielle en Rotterdam

In de nacht van donderdag op vrijdag hebben agenten twee hennepkwekerijen aangetroffen. De kwekerijen bevonden zich in panden in de Carnisselaan in Rotterdam en de Reede in Brielle. Bij de kwekerij in Rotterdam werden vier personen aangehouden.

Bij een pand in de Carnisselaan in Rotterdam zou een man met een vuurwapen zijn gezien. Agenten zetten de omgeving af en en hielden de vier mensen die in het pand waren aan. Toen agenten naar binnen gingen vonden ze in het pand een hennepkwekerij die buiten werking was. Hoewel er geen hennepplanten meer stonden, lag er wel 40 kilo aan henneptoppen. Er werd geen vuurwapen aangetroffen. Het viertal, een 31-jarige Rotterdammer en drie Dordtenaren van 22, 26 en 40 jaar, zit vast en wordt verhoord. De politie onderzoekt de zaak.

Agenten reageerden direct toen een getuige meldde dat er een man met een bivakmuts over de gallerij van een flat op de Reede in Brielle liep. Ze troffen op de gallerij een geforceerde deur aan. Bij een onderzoek in de woning werd de hennepkwekerij met zo’n 300 planten gevonden. De verdachte werd niet meer aangetroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…