Home Zuid-Holland Rotterdam Politie zoekt getuigen verkeersongeval Vierhavensstraat

Politie zoekt getuigen verkeersongeval Vierhavensstraat

Donderdag 21 februari rond 9.00 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een skateboarder in Rotterdam. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen. De auto reed over de Vierhavenstraat richting Tjalklaan. Op de oversteekplaats ter hoogte van de bocht naar links kort voor het Marconiplein stak de skateboarder de weg over. De 17-jarige Rotterdammer is daarbij geraakt door de auto. De bestuurster van de auto, een 63-jarige Rotterdamse is niet aangehouden. De politie doet onderzoek naar het ongeval en wil graag in contact komen met getuigen.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…