Home Zuid-Holland Rotterdam Politie houdt alcoholcontrole in Rotterdam

Politie houdt alcoholcontrole in Rotterdam

De politie heeft tussen vrijdag 14.30 en zaterdag 04.30 uur op verschillende locaties alcoholcontroles gehouden. Daarbij werden ruim twintig processen verbaal uitgeschreven. De acties werden gehouden door de wijkteams Hoogvliet, Barendrecht en Albrandswaard. Het eerste gedeelte van de actie vond plaats bij de Portlandsebaan en de Spijkernisserburg. Daarbij werden drie processen verbaal uitgeschreven. Een van de bekeurden blies 220 ug/l, maar reed met een ingevorderd rijbewijs en een alcoholslot.

Het tweede gedeelte van de actie vond plaats op de Vondelingenweg, wederom op de Portlandsebaan en op de Groene Kruisweg. Aan de Vondelingenweg werden acht bekeuringen uitgeschreven. Een was voor een Belgische bestuurder, die de boete van 350 euro direct heeft betaald. Vier bekeuringen waren voor beginnend bestuurders. Een van hen reed zonder geldige verzekering en zonder bewijs. Hij kreeg er nog een proces verbaal bij.

Aan de Portlandsebaan en de Groene Kruisweg werden tien processen verbaal opgemaakt. Een was voor een Poolse bestuurder. Hij kon de boete van 350 euro niet direct betalen en zijn auto is in beslag genomen. Tien van de bekeurde automobilisten waren beginnen bestuurder.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Wie zijn deze auto-inbrekers?

Op vrijdag 6 januari 2023 is er ingebroken in een auto aan het Linker Rottekadehof in Rott…