Home Zuid-Holland Rotterdam Omstanders overmeesteren man in Rotterdam

Omstanders overmeesteren man in Rotterdam

foto Unique Photo

Op de Louis Pregerkade hebben omstanders een 26-jarige Rotterdammer overmeesterd nadat hij vermoedelijk een vrouw had mishandeld en van haar tas had beroofd. Rond 12.00 uur hoorden omstanders de vrouw om hulp roepen vanuit haar auto. Toen ze de auto naderden, stapte een man uit de auto en vluchtte. De vrouw verklaarde dat ze had geparkeerd op de Lodewijk Pincoffsweg, toen een man achter in haar auto stapte. Hij zou haar hebben bedreigd en eiste dat zij met de auto zou wegrijden. Toen zij dit weigerde, mishandelde hij haar. Omstanders hoorden haar hulpgeroep.

Op de Louis Pregerkade wisten omstanders de man te overmeesteren en hielden hem vast tot de politie arriveerde. De man is aangehouden.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Snel verdachte (21) aangehouden na overval op Rijnwaterstraat

Een man probeerde vrijdagavond om 20.30 uur een snackbar te overvallen. Hij liep de zaak b…