Home Zuid-Holland Rotterdam Fietsster zwaar gewond na aanrijding

Fietsster zwaar gewond na aanrijding

Foto (c) Kjh4mobile

Een 48-jarige vrouw uit Rotterdam is vrijdagmiddag zwaar gewond geraakt na een aanrijding met een auto op de Koninginneweg in Ridderkerk. Even voor 14.00 uur reed de vrouw op de fiets op de Koninginneweg. Op dezelfde straat in dezelfde richting reed een 18-jarige automobilist. Door nog onbekende toedracht heeft hij de vrouw aangereden. De Technische Ongevallen Dienst doet onderzoek. Daarnaast worden diverse getuigen gehoord. De 18-jarige bestuurder is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De vrouw is met zwaar letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Agenten vinden drugslab in leegstaande studentenkamer

Een zoemend geluid en een anonieme tip deden samen vermoeden dat er in een studentenpand a…