Home Zuid-Holland Rotterdam Aanhouding voor schietincident Beesdestraat Rotterdam

Aanhouding voor schietincident Beesdestraat Rotterdam

In de nacht van dinsdag op woensdag heeft het arrestatieteam van de politie in Tilburg een 24-jarige man aangehouden voor het schietincident in Rotterdam. Maandagavond is een man gewond geraakt bij een schietincident in een woning aan de Beesdestraat in Rotterdam. Iets voor 22.00 uur belde bij een woning aan de Beesdestraat een nog onbekende man aan. De bewoner van het pand deed hierop de deur open, waarna waarna de man direct op de bewoner schoot. Vervolgens ging de man er te voet vandoor.

De politie startte na het vallen van de melding direct een onderzoek. Met diverse eenheden en een helikopter werd in de omgeving naar de dader gezocht. De Forensische Opsporing stelde een sporenonderzoek in, getuigen werden gehoord en agenten hielden een buurtonderzoek.

Uit het onderzoek bleek dat de toedracht vermoedelijk in de relationele sfeer lag. Ook kwam uit het onderzoek de naam van een mogelijke verdachte naar voren. Hij werd in de nacht van dinsdag op woensdag getraceerd in de woning van familie in Tilburg. Daar is de 24-jarige man even na middernacht aangehouden.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…