Home Zuid-Holland Rotterdam Politie onderzoekt diefstal fiets van 14-jarige

Politie onderzoekt diefstal fiets van 14-jarige

De politie stelt een nader onderzoek in naar de diefstal van een zogenaamde BMX-fiets van een 14-jarige jongen. Deze jongen werd maandagavond, om ongeveer 21.45 uur, op de Kruidentuin belaagd door drie andere jongens. Deze jongens namen de fiets van het slachtoffer af en gingen er vandoor. Omwonenden ontfermden zich over hem.

Na onderzoek in de omgeving troffen politiemensen de fiets aan in de bosschages achter de Palmentuin. De verdachten zijn nog niet gevonden. Daarom vraagt de politie iedereen die iets gezien heeft of iets weet over deze diefstal, zich te melden bij de politie, telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0900-8000.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Man pint met pinpas vermiste – 1e Middellandstraat – Rotterdam

Op 8 oktober 2023 pint deze man in Rotterdam geld met de pinpas van de uit Drachten vermis…