Home Zuid-Holland Rotterdam Politie int openstaande boetes in Rotterdam-Zuid

Politie int openstaande boetes in Rotterdam-Zuid

Bewoners van Rotterdam-Zuid die nog een boete of straf open hadden staan, kregen zaterdag politie aan de deur. Bij de actie op openstaande boetes en straffen is 5000,- geïnd, zijn drie personen aangehouden omdat zij nog DNA moesten afstaan en tien personen aangehouden omdat zij nog een boete of straf hadden openstaan.

De actie werd gehouden tussen 6.30 uur en 14.00 uur. Het is zeker niet de eerste keer dat de politie aanklopt bij deze mensen. Na het krijgen van een boete ontvangen zij meerdere brieven vanuit het Centraal Justitieel Incassobureau waarin wordt gevraagd om het verschuldigde bedrag te komen voldoen. Na 9 maanden komen zij in een ander systeem terecht en staan ze in het gehele land gesignaleerd en kunnen zij door alle politiemensen aangehouden worden. Het is dus raadzaam om zo snel mogelijk de boete te betalen om problemen te voorkomen. Ook loopt het bedrag enorm op als je niet meteen betaalt.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – 36-jarige man overleden na steekincident Loderstraat

Het was iets voor 16.00 uur toen meerdere mensen op zaterdag 1 oktober 112 belden. Een 36-…