Home Zuid-Holland Rotterdam Politie start groot onderzoek naar overlijden man

Politie start groot onderzoek naar overlijden man

Naar aanleiding van het aantreffen van een dode man in een woning aan de Sint-Annalandstraat in Rotterdam, heeft de politie op 26 februari een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgestart. Het team van 20 rechercheurs gaat ervan uit dat de man, die op 25 februari in de woning werd aangetroffen, door een misdrijf om het leven is gekomen. Zijn identiteit is nog niet bekend.

Op 25 februari kreeg de politie rond 19.00 uur de melding dat een man in de betreffende woning aan de Sint-Annalandstraat onwel was geworden. Ter plaatse gekomen troffen agenten een dode man aan. Omdat de omstandigheden reden gaven om te denken aan een misdrijf, werd de melder aangehouden. Het betreft een 37-jarige bewoner die in de woning aanwezig was. De verdachte is overgebracht naar het bureau en wordt gehoord. De politie onderzoekt of en in welke mate de man betrokken is bij de dood van het slachtoffer.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…