Home Zuid-Holland Rotterdam Dod man in Rotterdamse Sint-Annalandstraat

Dod man in Rotterdamse Sint-Annalandstraat

Maandagavond rond 19:00 uur ontving de politie een melding dat er een man onwel was geworden in een woning aan de Sint-Annalandstraat in Rotterdam. Ter plaatse gekomen troffen agenten een dode man aan. Omdat de omstandigheden reden geven om te denken aan een misdrijf is de melder, een 37-jarige bewoner die in de woning aanwezig was, aangehouden. De man is overgebracht naar het bureau en wordt gehoord. De politie onderzoekt of en in welke mate de man betrokken is bij de dood van het slachtoffer.

De identiteit van de dode man is nog onbekend. Forensische experts doen sporenonderzoek in het huis. Daarna zal het huis worden doorzocht. Ook doen agenten een buurtonderzoek om na te gaan of buren iets hebben gezien of gehoord.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Wie zijn deze auto-inbrekers?

Op vrijdag 6 januari 2023 is er ingebroken in een auto aan het Linker Rottekadehof in Rott…