Home Zuid-Holland Rotterdam Drie mannen met 25 kilo cocaïne aangehouden

Drie mannen met 25 kilo cocaïne aangehouden

De politie heeft donderdag  in Ridderkerk drie verdachten aangehouden voor de smokkel van 25 kilo cocaïne uit België. Het drietal reed in twee auto’s die gisteravond werden stilgezet door de politie. In een van de auto’s werden twee sporttassen met pakketten cocaïne gevonden. De drugs heeft een groothandelswaarde van ongeveer 875.000 euro. In het onderzoek van het Landelijk Parket zijn ook vier woningen doorzocht in Ridderkerk en Rotterdam. In een woning in Ridderkerk werden twee vuurwapens in beslag genomen.

Twee verdachten van 32 en 31 jaar komen uit Ridderkerk. De derde verdachte (32) woont in Rotterdam. De drie worden vanmiddag voorgeleid aan de rechter-commissaris bij de rechtbank Rotterdam.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Gewonde man met schotwond op Baarlandhof

Een paar minuten voor 02.00 uur, in de nacht van vrijdag op zaterdag, werd een man met een…