Home Zuid-Holland Den Haag Verdachte van diefstal Ipad getraceerd en aangehouden op station

Verdachte van diefstal Ipad getraceerd en aangehouden op station

De politie heeft vrijdagavond een 32-jarige man uit Marokko aangehouden op verdenking van diefstal van een Ipad. De Ipad was door de aangever getraceerd, waarna de verdachte op station Moerwijk kon worden aangehouden. Een 29-jarige man uit Groningen liep om 18.45 uur op het Centraal station in Rotterdam en heeft, in afwachting van zijn trein, nog even zijn emails gecheckt op zijn Ipad. Toen de trein aan kwam, is hij ingestapt en zag een jongen vlak achter hem lopen. De jongen liep even later weer terug. Toen de Groninger een zitplek had gevonden wilde hij opnieuw zijn Ipad pakken, maar ontdekte dat deze weg was. De Groninger vermoedde dat de jongen deze had gestolen en is naar de deur gerend om te kijken of hij de jongen nog zag. De jongen was echter al verdwenen. Kort daarna reed de trein weg.

De Groninger stelde een vriend op de hoogte over de diefstal. In Leiden stapte hij uit en is naar de woning van de vriend gegaan. De vrienden wisten de Ipad te lokaliseren en belden de politie.

Op station Moerwijk in Den Haag zag de verdachte de agenten en is er vandoor gegaan. Hij werd echter al snel aangehouden. De Ipad werd in het gras op de vluchtroute aangetroffen.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam/Dordrecht/Den Haag – Onderzoek naar geweldsincidenten restaurantketen gaat door

In de nacht van 5- op 6 december was het opnieuw raak bij een restaurant aan de Claes de V…