Home Zuid-Holland Rotterdam Mannen aangehouden na inrijden op agent

Mannen aangehouden na inrijden op agent

De politie heeft donderdagavond rond 21.30 uur twee mannen aangehouden die bij de Maastunnel hebben geprobeerd in te rijden op een agent. De agent gaf de bestuurder een signaal om te stoppen voor een alcoholcontrole. De bestuurder gaf hierop extra gas. De agent kon net op tijd kon weg springen en raakte hierdoor niet gewond. De bestuurder ging er daarna met hoge snelheid vandoor richting de Pleinweg.

Direct is het kenteken verspreid aan alle politiewagens. Op de Lepelaarsingel werd de auto gezien. Agenten hebben twee inzittenden aangehouden en de auto in beslag genomen. Het gaat om een 31-jarige man uit Rotterdam en een 28-jarige man uit Duitsland. De mannen zijn zijn overgebracht naar het politiebureau op verdenking van poging doodslag. Daarnaast is uit het eerste onderzoek naar voren gekomen dat zij in hun vlucht mogelijk schade hebben veroorzaakt aan een auto op de Pleinweg. De politie doet verder onderzoek.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…