Home Zuid-Holland Rotterdam Lekgestoken banden in Rotterdam Bergpolder

Lekgestoken banden in Rotterdam Bergpolder

In het noorden van Rotterdam zijn bij meerdere geparkeerd staande auto’s banden lekgestoken. Agenten troffen zeker twaalf auto’s aan. Tien autobezitters hebben ter plaatse aangifte gedaan. Mogelijk zijn meer mensen gedupeerd. Agenten troffen in de Keucheniusstraat, de Tak van Poortvlietstraat, de Savornin Lohmanlaan en de Bergsingel in totaal twaalf auto’s aan met lekke banden. De politie stelt een onderzoek in en sluit niet uit dat meer mensen getroffen zijn. Bent u ook slachtoffer geworden en heeft u nog geen aangifte gedaan bij de politie? Neem dan contact op via 0900-8844.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Wie weet er meer over een explosie aan de Lisbloemstraat?

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een explosie in een woning aan de …