Home Zuid-Holland Noordwijk Man in woning beroofd

Man in woning beroofd

Een bewoner van de Achterzeeweg in Noordwijk is woensdag beroofd in zijn woning. De bewoner werd rond 12.00 uur voor zijn woning bedreigd en eenmaal binnen beroofd door één man. Daarna ging de dader ervandoor. De politie heeft direct in de wijde omgeving gezocht naar de verdachte.

Een agent zag kort na de melding een auto met twee inzittenden wegrijden vanaf de Losplaatsweg. Eén van de inzittenden voldeed aan het signalement dat de bewoner van zijn belager had gegeven. Onderweg naar de provinciale weg naar Katwijk stopte de auto kort op een parkeerplaats en reed vervolgens verder in de richting van Katwijk. Even voor 13.00 uur werd de auto door de politie aan de kant gezet en werden de inzittenden aangehouden. Omdat er op dit moment niet genoeg bewijs is voor hun betrokkenheid, zijn zij inmiddels weer in vrijheid gesteld.

Een man van ongeveer 1.80 meter lang met kort, zwart, steil haar en een normaal postuur. Hij droeg een zwarte, leren jas tot op de heup met een zilverkleurig embleem op de linkerborst en een blauwe spijkerbroek. Hij had een zwarte leren pet met klep op zijn hoofd.

Laad meer Noordwijk

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…