Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Verdachte drugshandel aangehouden

Leiden – Verdachte drugshandel aangehouden

Na een maandenlang onderzoek hield de politie in de vroege ochtenduren van maandag 12 december een 52-jarige Leidenaar aan. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de handel in verdovende middelen. Na de aanhouding zijn op vijf locaties in Leiden en Voorschoten doorzoekingen gedaan. De verdachte is ingesloten voor verhoor. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Bij de politie kwamen afgelopen zomer meerdere meldingen binnen dat de nu aangehouden verdachte zich bezig zou houden met de handel in verdovende middelen. Reden om een onderzoek te starten naar de spreekwoordelijke handel en wandel van de man. Nadat het onderzoek voldoende aanwijzingen had opgeleverd voor een sterke verdenking tegen de man, verleende een officier van justitie toestemming om de man aan te houden.

Verdovende middelen, geld en goederen aangetroffen

Na zijn aanhouding doorzocht de politie in drie woningen en een bedrijf in Leiden én een woning in Voorschoten. Daarbij zijn onder meer verdovende middelen, geld en goederen voor de verkoop en handel van verdovende middelen in beslaggenomen. Meerder aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…