Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Gezocht – Mishandeling Leiden

Leiden – Gezocht – Mishandeling Leiden

Op zaterdag 4 juni is een 19-jarige jongen na het uitgaan in het centrum van Leiden mishandeld.

Het slachtoffer is tot sluitingstijd met vrienden in een cafe aan de Marktsteeg in Leiden geweest. Als het slachtoffer buiten komt krijgt hij direct klappen op zijn hoofd en gezicht. Er staan verschillende mensen om hem heen en meer en meer mensen geven hem klappen. Het slachtoffer weet weg te vluchten en de politie wordt gebeld. In het ziekenhuis wordt een hersenschudding en een gebroken neus geconstateerd. Verder is het slachtoffer helemaal bont en blauw geslagen en heeft overal kneuzingen. In de uitzendig worden er camerabeelden getoond van een verdachte. Ook komt de politie graag in contact met getuigen.     

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Overval op stomerij aan de Nieuwe Binnenweg

Vanavond rond 18.00 uur is er een overval geweest op een stomerij aan de Nieuwe Binnenweg …