Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Politie onderzoekt zedenincident Schelpenkade

Leiden – Politie onderzoekt zedenincident Schelpenkade

Maandagmiddag 13 juni was er rond 14.00 uur een zedenincident op de Schelpenkade. Er is direct een onderzoek gestart. Ook is er een buurtonderzoek gehouden. De politie is dringend op zoek naar getuigen.

Het incident gebeurde rond 14.00 uur. De verdachte ging er daarna vandoor op een fiets. De verdachte is een man met een donkere huidskleur, hij droeg een zwart/groene jas, een zwarte broek en grijze schoenen.

Getuigen gezocht

We hopen dat er mensen zijn die maandagmiddag rond 14.00 uur iets opvallends of verdachts hebben gezien op de Schelpenkade of in de omgeving. Misschien viel iemand op door afwijkend gedrag? Kunt u ons helpen? Bel dan met de politie via 0800-6070. We zijn vooral op zoek naar beelden (foto’s en video’s) die maandag 13 juni zijn gemaakt op of in de omgeving van de Schelpenkade, ter hoogte van de Stadhouderslaan. Beelden uploaden en informatie met ons delen kan eenvoudig via het tipformulier onder dit bericht. Anoniem een melding maken kan ook, via 0800-7000.

Terughoudend

We begrijpen dat dit nieuws veel vragen oproept. We moeten echter op dit moment terughoudend zijn. Dit doen we om het onderzoek niet te verstoren en vanuit zorg voor de privacy van de betrokkenen.

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…