Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Gezocht – Brandstichting bakkerij Leiden

Leiden – Gezocht – Brandstichting bakkerij Leiden

Op vrijdag 8 april rond 00.30 uur vond er een brandstichting plaats in een bakkerij aan het Prins Hendrikplein in Leiden.

Uit onderzoek is gebleken dat voor de brand de deur is vernield en vervolgens een brandbare vloeistof naar binnen is gegooid. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van twee personen die met zwarte jassen en met reflecterede strepen voor de bakkerij staan. Daarna is op de beelden te zien dat een raam van de deur wordt ingeslagen, een van de personen bij het gat van de deur een vuurtje houd waarna er brand ontstaat. Op de beelden is ook te zien dat een persoon wegrend en waarbij het lijkt alsof zijn hand in brand staat. 
 

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…