Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Twee mannen aangehouden voor handel in drugs

Leiden – Twee mannen aangehouden voor handel in drugs

De politie hield donderdagmiddag 27 februari in een woning aan het Jan Pieterszoon Coenhof twee mannen aan op verdenking van handel in verdovende middelen. Het gaat om een 23-jarige man uit Rijnsburg en een 22-jarige man uit Leiden.

Nadat de politie een tip ontving over handel in drugs betraden agenten donderdagmiddag 27 februari een woning aan het Jan Pieterszoon Coenhof. Daar hielden zij de twee mannen aan. Na de aanhouding doorzochten agenten de woning en namen zij verdovende middelen en geld in beslag. De twee verdachten zitten vast en worden gehoord.

Drugsoverlast
Bewoners kunnen veel last hebben van drugsgebruik en dealen in drugs. De handel vindt plaats in het illegale circuit en hierbij wordt geweld vaak niet geschuwd. Van dat geweld kunnen ook onschuldige omstanders de dupe worden. Heeft u  vermoedens van drugshandel? Meld dit dan via 0900 – 8844. Wilt u liever anoniem blijven, dan kunt u de informatie ook via Meld Misdaad Anonem  0800 – 7000 doorgegeven.

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Getuigen gezocht na gewelddadige straatroof Havenspoorpad

De politie zoekt getuigen van een straatroof op het Havenspoorpad in Rotterdam-Zuid. Daarb…