Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Slachtoffer gezocht van poging beroving bij Leiden Centraal

Leiden – Slachtoffer gezocht van poging beroving bij Leiden Centraal

Twee verdachten probeerden een slachtoffer te beroven in de omgeving van het station Leiden Centraal, tussen het busplatform en de Burger King. Dit gebeurde zondagmiddag 2 februari tussen 17:00 uur en 17:30 uur. Dankzij twee alerte getuigen die te hulp schoten zijn er twee verdachten aangehouden: een 15-jarige jongen uit Voorhout en 16-jarige jongen uit Kaag.

Twee getuigen zagen dat een man werd lastig gevallen door twee jongens. Ze kwamen het slachtoffer te hulp waardoor er geen beroving plaatsvond. De twee verdachten sloegen op de vlucht, maar agenten konden hen snel aanhouden. We zijn op zoek naar het slachtoffer van deze poging tot beroving. Ben of ken jij het slachtoffer? Neem dan contact met de Politie Leiden op via 0900-8844.

Aangifte

Als u slachtoffer bent van criminaliteit, is het belangrijk om aangifte te doen. Een aangifte geeft politie agenten de nodige informatie over het misdrijf. Ook als de aangifte geen aanleiding geeft tot directe vervolgstappen, maken wij op basis van deze informatie analyses, bijvoorbeeld over waar en wanneer welke criminaliteit plaatsvindt en wat er bekend is over (mogelijke) daders. Zo kunnen we gerichter acties ondernemen om criminaliteit terug te dringen of te voorkomen.

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Getuigen gezocht van schietincident Volmarijnstraat

De politie is op zoek naar getuigen van een schietincident dat zondagmorgen 27 november pl…