Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Gezocht – Woninginbraken Leiden

Leiden – Gezocht – Woninginbraken Leiden

In Leiden zijn er de afgelopen maanden meerdere oudere mensen slachtoffer geworden van een woninginbraak.

In een woning aan De Meij van Streefkerkstraat in Leiden werd er dinsdagnacht 3 december ingebroken bij een 87-jarige meneer. Het slachtoffer moest van de inbrekers zijn pincode van zijn pinpas en creditcard afgeven om zogenaamd zijn passen te blokkeren. Met een van deze passen is geld opgenomen en bovendien is er 500 euro uit een kast weggenomen. Op zaterdag 11 januari is een 91-jarige mevrouw slachtoffer geworden van een woninginbraak. Zij is woonachtig op de Kasteelhof in Leiden. De drie inbrekers gingen er vandoor met sieraden. Van de drie woninginbrekers worden er camerabeelden getoond.    

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Vrouw overleden na ongeluk Boszoom

Een 73-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel is woensdagavond 30 november helaas aan haa…