Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Drie aanhoudingen na poging woninginbraak

Leiden – Drie aanhoudingen na poging woninginbraak

De politie kreeg in de nacht van vrijdag 11 oktober op zaterdag een inbraakmelding bij een woning aan de Teunisbloem. In de omgeving hielden agenten drie verdachten aan, twee mannen van 23 en 26 jaar uit Leiden en een 24-jarige Zoetermeerder, voor hun betrokkenheid bij vernieling, dan wel poging inbraak.

Iets na middernacht kreeg de politie een melding van een mogelijke inbraakpoging. De melder hoorde een harde klap en zag dat er een ruit ingegooid was. Vervolgens zag ze onbekenden in de tuin van de woning staan. De politie kreeg hierbij een signalement van de drie mee. Kort daarna hielden agenten in de omgeving drie mannen aan. Ze zitten vast en worden gehoord. Er is aangifte gedaan van de vernieling, dan wel poging inbraak.

Bel 1-1-2
Ziet u iets verdachts bij u in de buurt? Aarzel dan niet en bel direct 1-1-2. Kunt u bijvoorbeeld de daders omschrijven of de vluchtrichting van de auto of scooter vertellen, dan komt de politie direct in actie. Maak als het kan een film of foto met uw mobiele telefoon. Let wel goed op uw eigen veiligheid! Meer tips vindt u op https://www.politie.nl/themas/contact-112.html

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…