Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Agenten houden twee inbrekers aan

Leiden – Agenten houden twee inbrekers aan

Agenten van het politieteam Leiden – Noord hielden donderdagavond 26 april twee mannen aan die hadden geprobeerd in te breken in een woning aan het Eikenrode.

Rond 19:30 uur ontving de politie een melding dat er twee mannen ‘rommelden’ in de tuin van een woning aan het Eikenrode. Ter plaatse zagen agenten sporen van braakschade, ook werd er inbrekersgereedschap aangetroffen in de tuin van de woning.

Na onderzoek in de buurt zagen agenten enige tijd later twee mannen lopen op het Iepenrode die voldeden aan het signalement dat de agenten hadden doorgekregen. Deze mannen, een 19-jarige Leidenaar en een 19-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, zijn beide aangehouden op verdenking van poging inbraak. Zij zijn meegenomen naar het bureau waar zij worden gehoord.

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding Rotterdam Centrum

Op Coolsingel in Rotterdam Centrum hield de politie vanmorgen vroeg een 26-jarige Rotterda…